Bollywood Türkiye Forum

Bollywood.com.tr'ye Hoşgeldiniz.Üye olmak için ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve gönderilerinizi ekleyerek bu siteye katılabilecek ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabileceksiniz!

Film Önerilerinizi Beklerim.

KeremKhan

Yeni Üye
Üniversiteden ötürü filmleri salmak zorunda kalmıştım. Şimdi geri döndüm ve 2019'dan itibaren çıkan ve izlememi tavsiye ettiğiniz filmleri yazarsanız sevinirim. Hepsini listeye ekleyip sırayla izleyeceğim. Teşekkürlerr.

bollyturkkadir

Admin
Yönetici
Yönetici
İstersen izlediğin filmlerin bir kısmını yazıver, bizlerde sana izlemediğin filmleri önerebiliriz kerem kardeşim :love: ama ben yinede bir kaç sevdiğim bollywood ve tamil filmi önereyim.
  1. Moonu
  2. Eega: Kara Sineğin İntikamı
  3. Pad Man ( Konusu itibariyle alışık olmadığımız tarzda gerçeğe dayalı bir film ama bana göre güzel tabi )
  4. Brothers 2015
şimdilik benden bunlar olsun :) iyi seyirler güzel kardeşim.

Son düzenleme:

KeremKhan

Yeni Üye
  1. Moonu
  2. Eega: Kara Sineğin İntikamı
  3. Pad Man ( Konusu itibariyle alışık olmadığımız tarzda gerçeğe dayalı bir film ama bana göre güzel tabi )
  4. Brothers 2015
şimdilik benden bunlar olsun :) iyi seyirler güzel kardeşim.
1 ve 4 numarayı izlememiştim onları listeme ekleyeyim.

İstersen izlediğin filmlerin bir kısmını yazıver, bizlerde sana izlemediğin filmleri önerebiliriz kerem kardeşim
2019 yılından sonra çıkan filmleri daha hiç izlemedim.

Listeye ekledim teşekkürlerr.

Simge

Yeni Üye
Üniversiteden ötürü filmleri salmak zorunda kalmıştım. Şimdi geri döndüm ve 2019'dan itibaren çıkan ve izlememi tavsiye ettiğiniz filmleri yazarsanız sevinirim. Hepsini listeye ekleyip sırayla izleyeceğim. Teşekkürlerr.
Ay evet covid çıktı millet filme sarar ben film izlemedim 2019dan beri resmen neler var neler öneriler aksın biz de faydalanalım