Bir kaç saat evvel çok güzel bir youtube kanalına denk geldim kanalı bulduğumdan beri dinliyorum
nedense çok hoşuma gitti. Kanalın ismi "flutesiva" bu abimiz flüt ile hintçe şarkıları çalmıyorda sanki yaşıyor gibi geldi bana linkinide buraya bırakıyorum tıklayın. Flüt bükücü abimiz hintli değilmiş. Kanadada doğmuş ama ergenlik döneminin bir süresinde hindistanda yaşama şansı yakalamış olduğu için etkilenmiş, hemde o kadar çok etkilenmiş ki,çaldığı parçalarla benide etkileyecek kıvama gelmiş.Tebrik ederim.Buraya bir kaç video bırakacağım kısaca önden dinlemek isteyen olursa diye.
İlk şarkımız hepinizin kulağının mutlaka ama mutlaka aşina olduğu Dil Diyan Gallan şarkısının flüt versiyonu ;
İkinci Şarkımızda Zara zara isimli bu muhteşem eser
Üçüncü şarkıyı bende ilk defa dinledim ismi Konji Pesida Venam ama gerçekten çok güzel geldi kulağıma onun videosunuda buraya bırakıyorum.
Artık kanalı size kısaca tanıttığıma göre,beğendiyseniz diğer müziklerini dinlersiniz.Bu arada bu da flütçü dayının websitesi hani olurda detaylı bilgi almak isteyen olur diye bırakıyorum buyrun tıklayın.
İlk şarkımız hepinizin kulağının mutlaka ama mutlaka aşina olduğu Dil Diyan Gallan şarkısının flüt versiyonu ;
İkinci Şarkımızda Zara zara isimli bu muhteşem eser
Üçüncü şarkıyı bende ilk defa dinledim ismi Konji Pesida Venam ama gerçekten çok güzel geldi kulağıma onun videosunuda buraya bırakıyorum.
Artık kanalı size kısaca tanıttığıma göre,beğendiyseniz diğer müziklerini dinlersiniz.Bu arada bu da flütçü dayının websitesi hani olurda detaylı bilgi almak isteyen olur diye bırakıyorum buyrun tıklayın.
Son düzenleme: