Kübra
Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar ben Kübra. 29 yaşındayım. Erzurumluyum. İstanbul'da yaşıyorum. 10 yıllık Bollywood izleyicisiyim. Bollywood filmlerine birçok Bollyci gibi 3 idiots filmiyle başladım. 2012 senesiydi o zaman Ankara'da üniversite okuyordum. Bir arkadaşımın ısrarıyla (ısrar etmişti çünkü Hint filmi olduğunu duyunca izlemek istememiştim) 3 idiots filmini izledim ve hayatımda izlediğim en iyi filmdi. Çok etkilenmiştim. Sonra Aamir Khan'ı merak edip araştırdım ve diğer filmlerini izlemeye başladım. Fanaa, Ghajini ve Taare Zameen Par.. İzlediğim her filmin bu kadar güzel ve etkileyici olması Aamir Khan'ı daha çok sevmemi sağlamıştı. Daha sonra My name is Khan' ı izledim bu da en az onlar kadar etkileyiciydi. İzlediğim 5 Hint filminin de bu kadar iyi olması tesadüf olamazdı. Hintlilere ve Hint sinemasına karşı bir hayranlık oluşmuştu. Filmlerinin yanı sıra şarkılarının ve danslarının da bu kadar güzel olması nedir abi? Hele de Hintli şarkıcıların o muhteşem sesleri beni çok etkiliyordu. Bu kadarı da şov bence
sabah akşam şarkılarını dinleyip danslarını izliyordum. Artık yavaş yavaş dillerini anlamaya başladığımı fark ettim ve Hintçeye ilgi duymaya başladım.
Hint filmlerini yeni keşfettiğim zamanlarda @KADİR 'in Facebook'taki BollyTurk grubunu keşfetmiştim. O zamandan beri BollyTurk' ün bi şekilde içerisindeyim. Hatta Ankara'dayken @KADİR in düzenlediği etkinliklere katılmıştım. Mezun olup İstanbul'a döndükten sonra buradaki etkinliklere de katıldım. Böylece benim gibi Hint filmlerini, Hint kültürünü seven insanlarla tanışma fırsatım oldu ve birçok arkadaş edindim. Şimdi çalışıyor olmamdan dolayı eskiye nazaran daha az film izliyor olsam da hiçbir zaman tam anlamıyla bırakmadım. Şu anda yüksek lisans yapıyorum tez aşamasında olduğumdan fazla zamanım olmuyor mezun olduktan sonra siteyi aktif şekilde kullanabileceğimi umuyorum. Şimdilik benden bu kadar. İlerleyen zamanda Hindistan ve Bollywoodla ilgili duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşıyor olacağım. Hoşça kalın..
En sevdiğim Hint filmleri:
3 idiots
Peekay
Fanaa
Taare zameen par
My name is Khan
Barfi
Bajrangi bhaijaan
Ghajini
Black
Guzarish
...
Hint filmlerini yeni keşfettiğim zamanlarda @KADİR 'in Facebook'taki BollyTurk grubunu keşfetmiştim. O zamandan beri BollyTurk' ün bi şekilde içerisindeyim. Hatta Ankara'dayken @KADİR in düzenlediği etkinliklere katılmıştım. Mezun olup İstanbul'a döndükten sonra buradaki etkinliklere de katıldım. Böylece benim gibi Hint filmlerini, Hint kültürünü seven insanlarla tanışma fırsatım oldu ve birçok arkadaş edindim. Şimdi çalışıyor olmamdan dolayı eskiye nazaran daha az film izliyor olsam da hiçbir zaman tam anlamıyla bırakmadım. Şu anda yüksek lisans yapıyorum tez aşamasında olduğumdan fazla zamanım olmuyor mezun olduktan sonra siteyi aktif şekilde kullanabileceğimi umuyorum. Şimdilik benden bu kadar. İlerleyen zamanda Hindistan ve Bollywoodla ilgili duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşıyor olacağım. Hoşça kalın..
En sevdiğim Hint filmleri:
3 idiots
Peekay
Fanaa
Taare zameen par
My name is Khan
Barfi
Bajrangi bhaijaan
Ghajini
Black
Guzarish
...