Feyzadilruba
Yeni Üye
Herkese selam ben Feyzanur 22 yaşındayım. Ankaralıyım. Şuan üniverste sınavına hazırlanıyorum. Bollywooda 2013 yılında My Name Is Khan filminin tv de yayınlanması ile başladım. Ama küçükken de ailemle çeşitli bollywood filmleri izlemiştim hatta ilk izlediğim bollywood filmi Taare Zameen Par filmidir. 2013 yılında Mnik filmini izleyince Shahrukh Khan'ı gerçekten hasta sanıp araştırmıştım. 😁Araştırınca öğrendim ki aslında oyuncuymuş. Sonra onun bir kaç filmini daha izledim. Hayran oldum ♥️Sonra 2015 yılında şans eseri Bollytürk Facebook grubunu keşfettim ve bollywood serüvenim tam manası ile başlamış oldu.
En sevdiğim bay aktörler tabiki bollywooda tam manasıyla baslamama sebep olan "kralım Shahrukh khan". Diğer sevdiğim bay aktörler; Ranbir Kapoor, Ranveer Singh, Aamir Khan, Shahid Kapoor.
Bayan aktörler; Kajol, Anushka Sharma, Deepika Padukone, Kriti Sanon, Alia Bhatt, Katrina Kaif. En sevdiğim filmleri gelirsem çok fazla var hepsini saysam destan olur ama hiç değişmeyen 7 filmimi burada sayabilirim.
1. MY NAME IS KHAN 2. BARFI
3. Kuch kuch hota hai 4. Ae dil Hai Mushkil
5. Kabhi Khushi Kabhi Gham 6. Ram-leela
7. Bajrangi Bhaijaan.
Izlemeyi en çok sevdiğim müzik klibi ise Kuch kuch hota hai filminin Yeh ladka hai deewana. 😊
En sevdiğim bay aktörler tabiki bollywooda tam manasıyla baslamama sebep olan "kralım Shahrukh khan". Diğer sevdiğim bay aktörler; Ranbir Kapoor, Ranveer Singh, Aamir Khan, Shahid Kapoor.
Bayan aktörler; Kajol, Anushka Sharma, Deepika Padukone, Kriti Sanon, Alia Bhatt, Katrina Kaif. En sevdiğim filmleri gelirsem çok fazla var hepsini saysam destan olur ama hiç değişmeyen 7 filmimi burada sayabilirim.
1. MY NAME IS KHAN 2. BARFI
3. Kuch kuch hota hai 4. Ae dil Hai Mushkil
5. Kabhi Khushi Kabhi Gham 6. Ram-leela
7. Bajrangi Bhaijaan.
Izlemeyi en çok sevdiğim müzik klibi ise Kuch kuch hota hai filminin Yeh ladka hai deewana. 😊